Jiangsu Prettech strojevi & Technology co, Ltd

Proizvodi

Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

Održavanje opreme za vino

Održavanje vina za održavanje opreme za pripremu vina mora imati dobru opremu za pripremu vina, a dobra oprema za proizvodnju vina će biti dobra nakon održavanja opreme za proizvodnju vina, samo će održavanje opreme trajati duži vek trajanja opreme za vino. Da pravilno održavate pivaru? Hajde da pogledamo održavanje opreme za izradu vina koja je organizovana za sve:

Održavanje vina Oprema za održavanje: Održavanje od popravki proaktivnije: održavanje je normalan rad proizvodne opreme za obavljanje redovnog ili nepravilnog pregleda održavanja, njegova svrha je da obezbedi da proizvodna oprema ne dođe ili da bude manja od neuspeha, funkcionalna odeljenja da savladaju Održavanje i popravka treba da poštuju princip. Vreme održavanja korištenjem i upravljanje vlastitim fleksibilnim razumevanjem, može biti autonomno planiranje i kontrola, proaktivno i aktivno preventivno održavanje znači. Popravka je neuspjeh proizvodne opreme za popravku, svrha je vraćanje prvobitne funkcije, kako bi se osigurala normalna funkcija proizvodne opreme. Vreme održavanja ne održava osoblje održavanja, planiranje i kontrola je loša, pasivno je negativno sredstvo održavanja.

Opseg primene opreme za visoku efikasnost i štednju energije

Destilirana liquor: Šan destilovano riževo vino, glutinsko vino od riže, sorghumsko vino, kukuruzno vino, pšenično vino i drugo vino, šunka vina, vino, jabukovo vino, sojino lotosovo vino i drugo voćno vino, destilacija Šana Jaje vino.

Sterilizacija: Može se koristiti u preradi, proizvodnji i sterilizaciji vina od riže, sojine sose, hrane, tofu i tako dalje.

Destilacija: Cev ove opreme može se koristiti za pirinač, a druga zbog opreme na kotlu ima dve parne cijevi, sve dok druga koja konfiguriše pirinač s rižom, može biti u vrelu pijesku u isto vrijeme pirinač, osim Vreme i gorivo.


Upit
Obratite nam se
Adresa: A pod 16, u SREDIŠTE 2,No.801, srednjeg Changwu Road, Wujin Distrikta, Changzhou grad, Jiangsu, Kina
Telefon: +86-519-8525 5001
Faks: +86-519-8525 5068
E-pošte:admin@prettech.cn
Dom | o nama | Proizvodi | Vijesti | Projekt referenca | Obratite nam se | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica