Jiangsu Prettech strojevi & Technology co, Ltd

Proizvodi

Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

Šta je dobro za proizvodnju vina?

Šta je dobro za proizvodnju vina?

Oprema za piće, na primer, drvo i cigla predstavljaju stara tradicionalna oprema za izradu vina, jer je eliminisano curenje, gomilanje, teško migrirati, niska stopa alkohola. I oprema za proizvodnju vinove loze i zbog skupih, teško popularnih. Dakle, sada je popularna popularna oprema za proizvodnju vina uglavnom aluminijumska oprema i oprema od nerđajućeg čelika.

Tada je prostor bolji aluminijum ili nerđajući čelik? Odgovor je da svaki ima svoje prednosti, a ne najbolje, samo najprikladnije, zavisno od vaše situacije.

Oprema za proizvodnju vina od aluminijuma i dalje zauzima najveći deo tržišnog udjela, gustina aluminijuma je mala, pa je aluminijumska oprema za vino obično vrlo lako i lako nositi. Aluminijska toplotna provodljivost je dobra, tako da je termička efikasnost aluminijumske opreme za vino visoka, štedi gorivo, a vino je brzo, visoka brzina vina. Aluminijum je niska cijena, tako da je cena aluminijumske opreme za vino relativno jeftina, koju potrošači lako prepoznaju. Ali aluminijum će biti ostavljen u zavarivanju kada bude očigledniji zglob, tako da aluminijumska oprema za vino obično izgleda blago grubo, a zbog visokog sjaja aluminijuma, čineći ukupnu ljepotu aluminijumske opreme za vino.

Industrija cirkulira izreku: aluminijum štetan za ljudsko telo, pa je oprema za proizvodnju vina od aluminijuma takođe štetna za telo. Zapravo, ovaj argument ne može da izdrži nadzor.

Prvo, koji nije štetan za ljudsko telo, je aluminijum, ali jonovi aluminijuma, a samo u kiselim uslovima, aluminijum se može pretvoriti u jonove aluminijuma, za čitav proces destilacije alkohola se može reći da je neutralno okruženje.

Drugo, aluminijum na sobnoj temperaturi normalan, lako oksidira na svojoj površini i stvara gusti aluminijum oksidni film, jer je prirodni aluminijum oksid izuzetno stabilan, kako bi spriječio vanjsku i aluminijumsku kemijsku reakciju.

Pored toga, aluminijum oksid ili "poznati" vatrostalni materijal može izdržati hiljadama stepeni visoke temperature, a proces destilacije alkoholnih pića zbog prisustva vode može biti samo do 100 stepeni. Tako je aluminijumski uređaj štetan za tijelo je nevidljiv.

Još jedan značajan igrač na tržištu opreme za proizvodnju vina je oprema za vino od nerđajućeg čelika. Oprema za vino izrađena od nerđajućeg čelika, visok sjaj, tvrdo habanje, gotovo bez sjajnog zavarivanja, lijepa i lijepa, tako da su joj favorizovali potrošači.


Upit
Obratite nam se
Adresa: A pod 16, u SREDIŠTE 2,No.801, srednjeg Changwu Road, Wujin Distrikta, Changzhou grad, Jiangsu, Kina
Telefon: +86-519-8525 5001
Faks: +86-519-8525 5068
E-pošte:admin@prettech.cn
Dom | o nama | Proizvodi | Vijesti | Projekt referenca | Obratite nam se | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica