Jiangsu Prettech strojevi & Technology co, Ltd

Proizvodi

Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

Mali Vinarstva opreme na kontrolu Temperature

Male vina izradu opreme na kontrolu temperature, kao potrošači alkohola kvalitete zahtjeva jesu uzimajući više i više, vinarija i vina je također stalno poboljšati svoje vino tehnologija za potrebe tržišta natjecanja. Postoje odlične kvalitete vinarstva opreme, ali također mora imati dobra tehnologija vina. Mnogi faktori utječu na proces pravljenja vina, kao što su sterilizacija, temperatura, brtvljenje, parenje vremena, itd., danas Xiaobian razgovarati o utjecaj temperature.

Kontrola temperature je važan za proizvodnju visoke kvalitete pića. Njegovi učinci reproducira iz sirovina proces zrenja i dalje punjenje fermentiranih, dobi i bijelo vino. Ako liker kave ne može održavati svoju zaštitu kvalitete vina temperatura, neće proizvesti najviše kvalitete vina. Čak i uz najbolje sorte kvalitetnih sirovina su beskorisne, analiza određenih razloga su kako slijedi:

(A) visoka temperatura će promovirati oksidacije, uzrokujući mikrobne užeglost i nestabilnost

Fermentacija mikroorganizama je relativno osjetljiva na temperaturu, opće temperatura je visoko htijenje pustiti njima postupno izgubiti originalni vitalnost, uzrokuje užeglost i nestabilnost, tako u fermentacija proces mora kontrolirati raspon temperature, Ako je temperatura previsoka provoñenju hlađenje dolje.

(2) kako bi se izbjeglo grijanje i spremište pod uvjetima grijanja

Svakako Izbjegavajte fermentacije i skladištenja u grijanom okruženju jer fermentacije i skladištenja zagrijavanje uvjetima uzrokovat Očekivani arome i začina izvan alkohola biti iscrpljena.

(C) kvasac fermentacije visokotemperaturnih pasivizaciju pasivizaciju, preostali šećer i utjecati na proces fermentacije

U procesu izrade vina koristit će se u hladnom skladištu, kao što su stabilnost tretmana svježe sirovine i fermentaciju spremnike za hlađenje, ova tehnologija je bio iskorišten mimo većina od vinarija u glavnom vinarija u topline opterećenje je t emperature sirovina uz hlađenje soka svježeg sirovog materijala, što je vrlo važno za proces odvajanja, kontrola temperature sve preduvjete za proces proizvodnje piva, ne shvaćajući pobrinuli za kontrolu tehnike, to ne može proizvesti Osvježavajuće piće.


Upit
Obratite nam se
Adresa: A pod 16, u SREDIŠTE 2,No.801, srednjeg Changwu Road, Wujin Distrikta, Changzhou grad, Jiangsu, Kina
Telefon: +86-519-8525 5001
Faks: +86-519-8525 5068
E-pošte:admin@prettech.cn
Dom | o nama | Proizvodi | Vijesti | Projekt referenca | Obratite nam se | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica