Jiangsu Prettech strojevi & Technology co, Ltd

Proizvodi

Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

Kupite opremu za vino uz kupovinu veština

Kupite opremu za vino uz kupovinu veština

Oprema za grejanje se uglavnom sastoji od dva dela, prva je mala oprema za pripremu piva, druga je kućna oprema za opremu za vino, moramo odabrati prema različitim klasifikacijama različitih načina izbora vlastite opreme za pivo. Za preduzetnika, ako želite da napravite vino, onda je prvi zadatak dovoljno težak, to jest, ako izaberete sopstvenu opremu za pripremu piva.

Oprema za vino u skladu sa kategorijom vina može se podijeliti u opremu za piće, opremu za pivo, opremu za vino, opremu za proizvodnju pirinča i nekoliko.

Oprema za vino u skladu sa principom piva se može podijeliti na opremu za fermentaciju, opremu za pivo i oprema za destilaciju i opremu za punjenje kasnih pakiranja.

Oprema za piće, na primer, drvo i cigla predstavljaju stara tradicionalna oprema za izradu vina, jer je eliminisano curenje, gomilanje, teško migrirati, niska stopa alkohola. Pjenušavajuća Oprema za vino i zbog skupih, teško popularnih. Dakle, sada na tržištu popularna oprema za pivare uglavnom aluminijumske opreme i opreme od nerđajućeg čelika.

Aluminijumska oprema za pripremu piva čini najveći deo tržišnog udela gustine male opreme koja je lako nositi i vino je vrlo visoka efikasnost. Cijene aluminijuma za pripremu piva su relativno jeftine i lako ih prepoznaju od potrošača, ali aluminijum je lako ostaviti čist zavar u zavarivanju, tako da izgleda malo grubo i sjaj nije visok

Oprema za puhanje od nerđajućeg čelika sjajno visoko tvrdo habanje otporno polirano gotovo bez perja lepo ali lepo, ali toplotna provodljivost nerđajućeg čelika loša stopa niske potrošnje goriva i loše performanse opreme od nerđajućeg čelika najbolje je ne odabrati

Zbog toga što tržište ima puno opreme za proizvodnju vina, na kraju kakva je oprema za proizvodnju vina za vas, druga oprema za proizvodnju vina na proizvodnji vina je drugačija. Oh, zapravo, to zavisi od vaših ciljeva i potreba. Najvažnija stvar je da morate znati šta vam najviše treba, šta vam najviše odgovara.

Za većinu individualnih preduzetnika, oprema za pripremu porodice je bolja, tražeći jednostavne da imaju sve one koje mogu biti savršene, ali blago. Takvi proizvodi su obično jeftiniji i razumljivi. A porodična oprema za pripremu piva dozvoljava im da sami sebi prilaze sopstvenim mogućnostima da utvrdi da li su hobi najmanje vremena ili novca za ulaganje. Moramo obratiti pažnju prilikom kupovine opreme za vino, nabavku opreme mora biti overena od strane države.


Upit
Obratite nam se
Adresa: A pod 16, u SREDIŠTE 2,No.801, srednjeg Changwu Road, Wujin Distrikta, Changzhou grad, Jiangsu, Kina
Telefon: +86-519-8525 5001
Faks: +86-519-8525 5068
E-pošte:admin@prettech.cn
Dom | o nama | Proizvodi | Vijesti | Projekt referenca | Obratite nam se | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica